WEBINAR: Nuancat dhe kompleksitetet e zbatimit të rolit të OKB-së në Kosovë dhe Bagdad

Kolegji Dardania ka kënaqësinë të ju informoj për webinarin me titull "Nuancat dhe kompleksitetet e zbatimit të rolit të OKB-së në Kosovë dhe Bagdad"

E ftuara e shquar në këtë webinar është Carolina Larriera, një ish-diplomate e OKB-së, Harvard Kennedy School. Folës të tjerë në këtë webinar do të jenë Dr. Enver Hasani, Professor i rregullt në Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe të Drejtës Ndërkombëtare, Dr. Mentor Agani, Profesor i Sociologjisë dhe Shkencave Politike dhe Arbenita Sopaj, PhD Kandidate në Studime Ndërkombëtare. 

Webinari do të mbahet me datë 19 Prill, 2022 nga ora 17:00 përmes platformën Zoom. Ky webinar është i hapur për të gjithë studentët e Kolegjit Dardania ndërsa të gjithë të interesuarit ju lutem regjistrohuni për pjesëmarrje duke dërguar e-mail në info@kolegjidardania.com.