Rekrutoni Studentët Tanë

Kolegji Dardania ka një fokus të veçantë në karrierën e studentëve. Kolegji ynë ka një larmi planesh profesionale duke përfshirë rekrutimin, marketingun, shërbimin në parti dhe edukimin, përmes të cilave ata përgatisin një ekip mbështetës dhe profesional.

Kolegji Dardania ka një fokus të veçantë në karrierën e studentëve. Kolegji Dardania ka një larmi planesh profesionale duke përfshirë arsimin, rekrutimin, marketingun dhe shërbimet e partisë, me qëllim të përgatitjes së ekipit profesional dhe mbështetës.

Programet që kemi zhvilluar kanë ndryshuar mënyrën e përceptimit të kolegjit. Ne vazhdojmë të bëjmë një ndryshim real në punësimin e studentëve tanë dhe në prosperitetin e institucioneve dhe korporatave lokale dhe kombëtare.

Studentët tanë fitojnë kredenciale të shkëlqyera akademike, dhe gjithashtu zhvillojnë një gamë të gjerë aftësish praktike, të përqendruara në industri dhe përvojë që mund të pasurojnë institucionet dhe korporatat ku janë të punësuar. Programet tona inkurajojnë studentët të mendojnë dhe veprojnë në mënyrë krijuese, të zgjidhin ose minimizojnë problemet dhe të punojnë si ekip, duke i përgatitur ata për vendin e punës.

Fakte

100+

Memorandume Bashkëpunimi

78%

e studentëve tanë përfitojnë
nga memorandumet
e bashkëpunimit

63%

e të diplomuarëve kryejnë
dy apo më shumë punë
praktike si studentë

Aplikoni për Vitin Akademik 2021-2022

Afati i parë për aplikim në programet tona të studimit është tani i hapur! Filloni aplikimin tuaj sot dhe familjarizohuni me ne që të shihni që Kolegji Dardania është vendi i duhur për ju.

APLIKO

A jeni të gatshëm të vazhdoni me hapin tjetër drejt karrierës suaj të ardhshme?