Stafi Akademik

I themeluar në vitin 2004, Kolegji Dardania është një nga institucionet më të respektuara të arsimit të lartë në vend. Misioni ynë është të sigurojmë një përvojë mësimore me një ndikim pozitiv drejt zhvillimit të karrierës.

Fjala e Rektorës

Prof. Dr. Gjyldane Mulla

Mirësevini në Kolegjin Dardania! Institucioni ynë i arsimit të lartë është i akredituar dhe ka arritur një reputacion për përsosmëri në mësimdhënie, kërkimim shkencor, dhe në tejkalimin e disiplinave akademike, duke kombinuar njohuritë e veçanta me vlera universale. Ne zhvillojmë programe studimi jo vetëm për të siguruar sukses të përjetshëm për studentët, por për t'i përgatitur ata të jenë të zgjuar dhe të aftë për të bërë një ndryshim në komunitetin tonë dhe më gjerë. Unë jam krenare që të ju ftoj për të eksploruar më tej Kolegjin tonë dhe për t’u njohur me ambiciet tona për një të ardhme të ndritur. Ndërkohë, uroj të pëlqeni shfletimin e webfaqës tonë të internetit.

Stafi Akademik

Gjyldane Mulla

Prof. Dr.

Prof. Dr. Haki Demolli has completed all three levels of studies in the field of Law. He completed his doctoral studies in the period 1996-2001 with the topic “Terrorizmi dhe Luftimi i Tij”. He has been a professor since 1978. He lectures courses as follows: Legal and Political Thought, Interpretation of Law, Criminology, Criminalistics, Forensic Tactics, Advanced Penology, and Forensic Methodology.

Kontakti

Haki Demolli

Prof. Dr.

Deme Hoti

Prof. Dr.

Shykrane Gërmizaj

Prof. Dr.

Besnik Spahiu

Prof. Asoc. Dr.

Halim Gjergjizi

Prof. Ass. Dr.

Enver Hasani

Prof. Dr.

Ajet Ahmeti

Prof. Dr.

Avdullah Hoti

Prof. Dr.

Mentor Agani

Dr.Sc.

Selema Allamani Dushku

Dr. Sc.

Albulena Kadriu

Dr.Sc.

Izet Zeqiri

Prof. Dr.

Sabahudin Komoni

Prof. Dr.

Lon Laska

Dr.Sc.

Ferit Hysa

Dr.Sc.

Mariela Lazi

Dr.Sc.

Llokman Mirtezani

Dr.Sc.

Muazam Halili

Dr.Sc.

Njomza Krasniqi

Dr.Sc.

Rrezak Jakupi

Dr.Sc.

Bajram Ibraj

Dr.Sc.

Reshat Nurboja

Dr.Sc.

Krenar Ahmeti

Dr.Sc.

Njomza Mehani

PhD Cand.

Valentina Sopjani

PhD Cand.

Florentina Dushi

PhD Cand.

Bajram Gecaj

PhD Cand.

Dr. Sc. Emine Emurllai is a full professor in the department of Political Science and Public Administration. She completed her Master of Arts in Public Administration at  South East European University, Tetovo, North Macedonia. Emine Emurllai completed her doctoral studies in Political Science in  South East European University, Tetovo, North Macedonia. 

 
 

Kontakti

Emine Emurllai

Dr.Sc.

Egzon Gashi

PhD Cand.

Afrim Jusufi

Dr.Sc

You

Your Level

Lorem Ipsum Intro Text Lorem Ipsum Intro Text Lorem Ipsum Intro Text Lorem Ipsum Intro Text Lorem Ipsum Intro Text Lorem Ipsum Intro Text Lorem Ipsum Intro Text Lorem Ipsum Intro Text Lorem Ipsum Intro Text Lorem Ipsum Intro Text Lorem Ipsum Intro Text Lorem Ipsum Intro Text Lorem Ipsum Intro Text Lorem Ipsum Intro Text Lorem Ipsum Intro Text Lorem Ipsum Intro.

Kontakti

You

Your Level

Lista e stafit akademik-Marrëdhënie të rregullt pune

AfrimJusufi
AnitaGashi
BajramIbraj
DemeHoti
EgzonGashi
ElzaGashi
FeritHysa
FeritHysa
GjyldaneMulla
HalimGjergjizi
LonLaska
MentorAgani
NjomzaMehani
SelemaAllamani
ShykraneGërmizaj

Lista e stafit akademik - Marrëdhënie të pjesshme

BajramGecaj
EnverHasani
FlorentinaDushi Shehu

Lista e bashkëpunëtoreve ndërvite

Prof.Dr. Esat Stavileci

Prof.Dr. Izet Zeqiri

Prof.Dr. Moshe Llansman

Prof.Dr. Haki Demolli

Prof.Dr. Avdullah Hoti

Prof.Dr. Besnik Spahiu

Prof.Dr. Islam Krasniqi

Prof.Dr. Neki Juniku

Prof.Dr. Mimoza Shahini

Prof.Dr. Hamdi Daci

Prof.Dr. Rrustem Asllanaj

Prof.Dr. Gazmend Luboteni

Dr. Muazam Halili

Prof.Dr. Jashar Kabashi

Prof.Dr. Berim Ramosaj

Prof.Dr. Ajet Ahmeti

Dr. Lokman Mirtezani

Prof. Dr. Nagip Skenderi

Ass.Msc. Valentina Sopaj

Ass.Msc. Fatlum Mjeku

Dr. Arta Grubi-Koka

Ass. Msc. Visar Pacolli

Dr.sc. Rrezak Jakupi

Dr.sc. Njomza Krasniqi,

etj.

APLIKO

A jeni të gatshëm të vazhdoni me hapin tjetër drejt karrierës suaj të ardhshme?