Rrjetet Sociale

Kolegji Dardania është i pranishëm në rrjetet sociale si Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter dhe Youtube. Kushdo i interesuar mund të klikojë në ikonat më poshtë për të pëlqyer ose ndjekur Kolegjin Dardania në rrjetet sociale. Duke na ndjekur në rrjetet tona sociale, ju keni mundësinë që të informoheni me më të rejat e fundit nga Kolegji Dardania dhe të gjitha njoftimet tona.

APLIKO

A jeni të gatshëm të vazhdoni me hapin tjetër drejt karrierës suaj të ardhshme?