Category: Announcements

Ceremonia e çertifikimit

Më datë 05.05.2023, në hapësirat e Kolegjit Dardania në Prishtinë, u zhvillua ceremonia e ndarjes së çertifikatave për nxënësit e SH.M.L “Sami Frashëri” dhe për