Urime 28 Nëntori – Dita e Flamurit Kombëtar dhe Pavarësisë së Shqipërisë

Kolegji Dardania uron një 28 Nëntor të mbushur me dashuri për atdhenë dhe suksese për të gjithë popullin shqipëtar.

Le të përcjellim frymën e bashkëpunimit dhe përpjekjes së përbashkët për ngritjen e arsimit. Të jemi gjithmonë të bashkuar dhe të përkushtuar për të ardhmen tonë të përbashkët.