Sesion Informues – Zhvillimi i Shkathtësive për Punësim

Sesioni informues në kuadër të Zyrës për Orientim të Karrieres i organizuar nga Kolegji Dardania në bashkëpunim me kryetaren e Unionit Studentor është një mundësi e shkëlqyer për studentët aktual dhe studentët e diplomuar që janë në kërkim të punës ose dëshirojnë të rrisin mundësitë e tyre profesionale.

Sesioni do të fokusohet në temën “Zhvillimi i Shkathtësive për Punësim”.

Jeni të ftuar të merrni pjesë dhe të gjeni informacione të rëndësishme dhe të dobishme për avancimin e shkathtësive tuaja. Është një mundësi e shkëlqyer për të investuar në zhvillimin tuaj profesional dhe për të bërë hapin e parë drejt një karriere të suksesshme.