Sesion Informues për studentët lidhur me studime në SHBA nga American Advising Center

Në kuadër të memorandumit të bashkëpunimit ndërmjet  Kolegjit Dardania dhe American Advising Center, është zhvilluar sesioni informues në lidhje me mundësitë e studimit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, testet e standartizuara në Gjuhën Angleze dhe mënyrat e aplikimit në universitete.

Kolegji Dardania falenderon American Advising Center për bashkëpunim!