Momente të bukura nga puna praktike e studentës Seberxhane Alishani

Dashuria ndaj librit dhe zhvillimi i shkathtësive të leximit nis që nga fëmijëria e hershme, thekson Seberxhane Alishani studente e Kolegjit Dardania nga programi Përkujdesje dhe Mirëqenie Sociale, e cila ndau disa momente të bukura të orës së leximit me fëmijë.

Kolegji Dardania, i uron suksese Seberxhanës!