Kolegji Dardania uron Vitin e Ri 2024!

Le të jetë 2024 viti i shkëlqimit tonë të përbashkët, që të na ofrojë mundësinë që aspiratat dhe synimet tona të na udhëheqin drejt sukseseve akoma më të mëdha. Ju urojmë një vit të mbushur me gëzim, shëndet dhe prosperitet. Gëzuar!