Femra që ju Inspiron

Për nderë të ditës ndërkombëtare të gruas, 8 Marsi, anëtarët e Unionit Studentor organizuan aktivitetin e radhës.

Unioni Studentor i Kolegjit Dardania në kuadër të organizimit të aktiviteteve të veta debatuan në temën: “Femra që ju inspiron”, ku studentët patën rastin të shkruajn personin që i inspiron dhe frymëzon në ngritjen e tyre profesionale.
Të gjithë studentët e Kolegjit Dardania shprehën mirënjohje dhe respekt për të gjitha vajzat dhe gratë të cilat gjejnë forcë mbrenda vetës që të fitojnë sfidat e jetës.