Projektet

Kolegji Dardania inkurajon stafin akademik dhe studentët të punojnë në projekte kërkimore që adresojnë çështjet me të cilat përballet shoqëria kosovare.

Kolegji Dardania inkurajon stafin akademik dhe studentët të angazhohen në projekte kërkimore që mbulojnë tema të ndryshme dhe synon të ofrojë një qasje të orientuar drejt zgjidhjeve përmes rekomandimeve për institucionet përkatëse. Objektivi thelbësor në lidhje me kërkimin është të rrisim kapacitetet shkencore të komunitetit tonë akademik në ofrimin e punës kërkimore të besueshme dhe të njëpasnjëshme në fushën e ekonomisë, shkencës sociale, teknologjisë dhe kulturës.

Disa nga projektet e fundit kërkimore

The impact of the COVID-19 pandemic on Dardania College students;

NREN - National Research and 
Education Network.

Fakte

10+

programe të studimit
Bachelor dhe Master

5+

Bursa të plota
ofrohen për çdo
vit akademik

63%

E TË DIPLOMUARËVE KRYEJNË
DY APO MË SHUMË PUNË
praktike si studentë

Aplikoni për Vitin Akademik 2021-2022

Afati i parë për aplikim në programet tona të studimit është tani i hapur! Filloni aplikimin tuaj sot dhe familjarizohuni me ne që të shihni që Kolegji Dardania është vendi i duhur për ju.

APLIKO

A jeni të gatshëm të vazhdoni me hapin tjetër drejt karrierës suaj të ardhshme?

Fjala e Rektorës

Mirësevini në Kolegjin Dardania! Institucioni ynë i arsimit të lartë është i akredituar dhe ka arritur një reputacion për përsosmëri në mësimdhënie, kërkimim shkencor, dhe në tejkalimin e disiplinave akademike, duke kombinuar njohuritë e veçanta me vlera universale.

Opinioni i Studentëve

Studimet në Kolegjin Dardania janë shumë mbresëlënëse sepse përveç një ambienti miqësor dhe mikpritës, une kam gjetur shërbime mbështetëse të cilat ndihmojnë shumë përgjatë studimeve.

Erisona Zuka
BA Perkujdesje dhe Mireqenie Sociale