Buletinet Akademike

The Dardania College is a young, evolving, institution of higher education. As both the College and the student body grow, changes will naturally occur in policies and procedures to better serve the changing needs of the Dardania College community.

Since the content of this document is dynamic, updates will be shown at the time of change on the online version during the course of the normal academic year. Updates to the printed version of this document will be made only at the annual update and reprinting.

For information on the most recent policies and procedures, please refer to the online version of this document at: kolegjidardania.com/academic-bulletin. In cases of conflict between the information contained in the printed version of this document and its online equivalent, the information in the online version will take precedence over that in the paper Bulletin.

Because the Dardania College administers the academic program for Dardania College, the controlling policies and procedures on all academic issues are those of Dardania College. This Bulletin is based on those academic policies but may present them in an abbreviated form. For clarification, please check the original source on the Dardania College web site at www.kolegjidardania.com.

Buletinet Akademike sipas Vitit

APLIKO

A jeni të gatshëm të vazhdoni me hapin tjetër drejt karrierës suaj të ardhshme?

Fjala e Rektorës

Mirësevini në Kolegjin Dardania! Institucioni ynë i arsimit të lartë është i akredituar dhe ka arritur një reputacion për përsosmëri në mësimdhënie, kërkimim shkencor, dhe në tejkalimin e disiplinave akademike, duke kombinuar njohuritë e veçanta me vlera universale.

Opinioni i Studentëve

Studimet në Kolegjin Dardania janë shumë mbresëlënëse sepse përveç një ambienti miqësor dhe mikpritës, une kam gjetur shërbime mbështetëse të cilat ndihmojnë shumë përgjatë studimeve.

Erisona Zuka
BA Perkujdesje dhe Mireqenie Sociale