Kolegji Dardania uron të gjithë besimtarët musliman me rastin e Festës së Fitër Bajramit!

Kolegji Dardania uron të gjithë besimtarët musliman me rastin e Festës së Fitër Bajramit!

Shpresojmë që kjo festë të sjellë shëndet, mbarësi dhe prosperitet për ju dhe për familjet tuaja.