Kolegji Dardania uron për 16 Vjetorin e Pavarësisë së Republikës së Kosovës

Kolegji Dardania iu uron të gjithë qytetarëve 17 Shkurtin, Ditën e Pavarësisë së Republikës së Kosovës!

Le të festojmë bashkërisht këtë ditë të rëndësishme dhe të punojmë së bashku për një të ardhme më të ndritshme për Kosovën tonë.

Gëzuar Dita e Pavarësisë së Kosovës!