Category: Career Office

Dita Ndëkombëtare e Arsimit

Zyra e Karrierës në bashkëpunim me Unionin Studentore të Kolegjit Dardania, organizuan tryezë debati për studentë dhe mësimdhënës me rastin e shenimit të Ditës ndërkombëtare

Ceremonia e çertifikimit

Më datë 05.05.2023, në hapësirat e Kolegjit Dardania në Prishtinë, u zhvillua ceremonia e ndarjes së çertifikatave për nxënësit e SH.M.L “Sami Frashëri” dhe për

Si ta zhvillojmë një Start-up

Zyra e Orientimit në Karrierë në bashkëpunim me Zyrën e Hulumtimit, realizuan modulin e tretë të punëtorisë, me nxënësit e shkollës së mesme Gjimnazi “Sami